Plan een bezoek in bij onze showroom

01. Unieke showroom

Achter deze deuren opent zich een unieke wereld voor ondernemers en projectinrichters. Hier ontmoet fast lane een uniques collectie dat van iedere totaalinrichting een uniek project maakt.

Met deze showroom willen we onze klanten een inspirerende omgeving aanbieden waarin ze hun project volledig kunnen vormgeven. Zo kan je onze collectie eetkamerstoelen, fauteuils, banken, barkrukken, poefs, unieke vondsten en allerlei decoratie stuks hier ontdekken. Op die manier krijg je als ondernemer een beter beeld van alle mogelijkheden en combinaties. Bovendien is er een bar aanwezig waar je gezellig met een van onze account managers rond de tafel kan zitten om je project te bespreken. 

De showroom is geopend van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Adres: Molsebaan 40, 2470 Retie (België).

Onze realisaties

02. Projecten

Projectinrichting is onze tweede natuur. Ieder project is voor ons een plezier om aan te werken.

Met 20 jaar ervaring in de meubelindustrie hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. Dit in combinatie met onze eigen woonwinkel De Factorij Unique Living maakt dat we ons thuisvoelen in diverse stijlen, markten en projecten.

ADVIES NODIG?

CONTACTEER ONZE
ACCOUNT MANAGERS

Wilt u ook uw project met ons realiseren of meer te weten komen over onze collectie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

SEND US A MESSAGE

  FACTORIJ BUSINESS SHOWROOM

  Molsebaan 40
  2470 Retie
  België

  +32(0)14322100

  info@factorij-business.com

  Op de hoogte blijven? Volg onze socials!

  SHOWROOM BEZOEKEN?

  BEZOEK
  ONZE SHOWROOM

  Ga op een inspirerende reis door ons assortiment en plan een bezoek in onze showroom. Benieuwd? Laat je alvast inspireren op onze social media.

  BLIJF UP TO DATE EN
  ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF!

  We zullen uw mailadres uitsluitend gebruiken om een nieuwsbrief te verzenden.